About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, June 1, 2012

The second room

macam tajuk filem gitu..
:p

so, my sister will be staying with us for 2 months max kowt..
dia ada praktikal dekat-dekat sini..
so nak kena siapkan sikit blah bilik dia..

umah kami ada 2 jer bilik yang boleh tidoq..
bilik ketiga dah jadi almari..hihihi
and i was thinking nak letak apa yang patut and can be use later as office ker sebab i dah masuk writing stage for my thesis..ha...
2 in 1 lah..
ni cerita berangan ok..
bajet lebih sikit memang buat dah..hahah

dalam second room ni ada katil, and 2 side table..tu jer..
nak kena letak almari and cermin and apa-apa yang patut sikit..
berangannyer nak gini 


I suka konsep open closet..
so she can arrange her things and boxes tu..
kalau tak ada I boleh letak file and whatnot kat situ..

atau macam ni 


ada curtain and cermin sekali..
i memang tak suka almari dalam second room ni..
sebab nanti akan sumbat banyak barang kat situ
kalau dressing table macam ni terhad sikit nak letak barang kan..

I ingat nak cari kat Ikea..
agak-agak ada tak?
Ikea ada tak sale ker next week?
hihihi

till then..:) 


6 comments:

add said...

hehehe..kasi cantik2 skit bilik 2..~~~

add said...

hehehe..hias kasi cantik2 skit ea..~~~

Qyla Aqilah said...

memang ler...jom ler pi ikea..50-50..hahaha

norinaomar said...

ada ikea kat penang eh?

perasan tak,kalau adik beradik perempuan nak stay satu rumah even yang kakak dia dah ada family selalunya je dengar kan? (contoh adik Q tinggal dengan Q n saya sekrang ni stay dgn family kakngah saya)

tapi jarang pulak dengar adik perempuan stay dengan family abang, hihihi

faham tak maksud saya?~merepek sudah

Qyla Aqilah said...

@noi~~mana ada ikea kat penang..tp nex week nak ke KL beramai-ramai..hihih tapi tengok bajet jugak T_T

tu lah...tapi ni mmg sbb umah Q paling dekat ngn tempat praktikal dia..and maybe dia teringin jugak kowt duk aprtment..hahahha :p i pun merepek sudah..:p

cha said...

ha pg carik kt ikea jelah u. ada rasanya. rumah i bilik ada byk tp masalhnya kosong je. lg kesian huhu