About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 31, 2012

Boleh dapat kembar kowt..!

this month 2 kali i period..
mengikut pengetahuan sains I yang tak seberapa ni, maybe boleh dapat kembar kowt..
hahhaha
berangan berangan..

last month i tak period langsung..
maybe sebab operation semua terbantut sat...
and then i abes period last 2 weeks..
without any symptom..senggugut, jerawat semua takdak..
abes period semua jerawat baru nek..
I jadi pelik..
so precaution di situ...
since i operate memang tak leh ler nak pregnant lagi kan..
at least kena rest for 1 and half year..

and betui pun..
tiba-tiba period lagi...
I imagine gini jer..
hihihihihi

I panik jugak masa tiba-tiba period 2 kali sebulan..
tapi en.suami relax jer..
dia cakap normal ler tu dah last month lambat..
hahhaha 

and i bisik kat die, kalau 'accident' ni ada harapan nak kembar..
dia plak surprised..
well, kitorang memang nak sangat twin..
sapa tak mau kan..
tapi tu semua rezeki Allah..hihi
teruskan berangan dan berusaha..
:p

ish ish..
mai tau tegok blogshop!:D


9 comments:

Dhya Surya said...

kalau ada rezeki syukur...=)

cha said...

amin i doakan u. i pn nk kemabr jugak kembar sepasang please hihih

SOULMATE is said...

Hehe...sweetsnya...really ke?means kalo kte period awl n end month mudah dpt kembr ke?
Bestnya..
En.tunang slalu ckp nk dptkn ank kembr
untgla kalo dptkn..
Hehe.gataikn i

norinaomar said...

ooo macam tu ke?
AMIN..AMIN mudah mudahan..

norinaomar said...
This comment has been removed by the author.
norinaomar said...
This comment has been removed by the author.
Miss Ika said...

Insyaallah.
Kita and future husband pun teringin nak twin nanti. Huhu

lind said...

oitt dah test ke tu? positiff? huwaa kembaaqq.. besttt

Qyla Aqilah said...

@Sue~~tu lah tapi lambat lagi kowt..hihih

@cha~ ha i doakan u jugak..amiinnn..

@soulmate~ teori saya sahaj..semua tu kan rezeki Allah :)

@noi~ kalau ikut teori..praktikal tak tau lah..hahaha

@miss ika~ sapa tak mau kembaq cek oiii..hihi

@lind~ teori lah weh, bukan aku mengandung lagi!hahah