About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, May 12, 2012

Tema kaler lain, pengantin kaler lain..

berdasarkan tajuk dia atas..trend  eh sekarang?
hihi
sebab masa i pergi tunang saudara ritu, she told me to wear pink but she'w wearing peach/orange and sikit sangat pink kat dia..and then her DIY mini pelamin is purple..eh?
I asked her and dia cakap di atak mau same kaler dengan tema sebab nak nmpak menyerlah..
ek?

kalau pengantin pakai putih tema warna lain dah biasa sangat...
I wrote about color theme confusion before..
but now im not so sure..
confuse or that is the purpose?
heh?


as for me, kontra sangat pun nampak weird like my bff buat..hahah
sorry yang!!
i know you read this and i am super jealous sbb u ada kat ganu enjoying you holiday..:p

p/s: new in..
do visit my blogshop ok?:)
orange and peachy saja today punya gambar..hihihi 

nota kaki: i only edit pictures yang i snap from my hp or camera..kalau tak edit tu maksudnyer curik dari tenet atau fb  orang lain...hihihi



2 comments:

Rahmah said...

kalau nk kontra pun..kn tgok jg r warna...jgn jd smapi weird sgt kan..hehe...mcm cik mah...masa tunang pkai krim coklat...then tema untuk kawan2 n fmly..merah...so biler amik gmbar nmapk cik mah lah sbgai fokus..plmin pun merah juga...

cha said...

kontra boleh tp jgn terlalu larila. klau mcm i selamat gak sbb kaler i putih kan hehe