About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, May 7, 2012

Koew teow masak dengan asap

Tu lah yang adik I cakap bila I tanya apa lah yang sedap sangat makan Char Koew Teow ni..
dulu lah..
walaupun agak tertipu tapi char koew teow ni sekarang jadi feveret ler..
but for now kena stop makan dulu sebab 3 minggu dah makan too much udang..
PIL datang bawak udang galah dari Sarawak..
sedap giler sepit udang tu..
tu yang kena stop dulu tu makan udang..
eh, ni dah lari topik ni..

Kat Penang ni ada satu tempat jer yang i memang suka sangat char koew teow dia..

CHAR KOEW TEOW SUNGAI DUA TELUR AYAM DIBASUH!!

banjir kuahnya...
yang besar ada 5 ekor udang besar yang fresh!!
semua udang dia fresh okay!!

ni memang sangat teringin masa tu..
i makan dua pinggan yang besar..hahah
perasa tambahan adalah cili jeruk tu..
kecur air liur..
PIL pun suka sangat char koew teow nie!!

nak beritahu satu rahsia, ni malam before admitted masuk spital tu..
hahahhaha 

kalau mai penang, kena singgah tau char koew teow tu..
highly recomended..
tepi highway sungai dua jer..hihihi





4 comments:

Hana said...

waaaaa...rindu nk mkn char koay teow sungai dua...

Hana said...

waaaa....rindu nk mkn char koay teow sg dua..

cha said...

fav i adalah char keow teow. nakkkkkkkk. tak kira nanti u kene bwk i

Qyla Aqilah said...

hana~meh balik mkn..

cha~i tunggu jer bl u nk mai ni..hihi