About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, May 1, 2012

Belum naik pelamin, jangan naik, nanti hilang seri!

Yeah, I believe in that..
sound stupid kan?hahahah

seriously before kahwin , i memang tak berani ler nak naik pelamin berdua-duaan ngan en.tunang/bf masa tu..
duk sorang pun tak..
takut hilang seri...duk tepi pengantin takpa..haha
tapi sekarang ni, I plak lebih-lebih dari pengantin..
rindu ok nak duduk atas pelamin...hihih

tapi jangan ler percaya benda-benda gini..
seri tak seri tu kadang-kadang kita pun tak reti nak tengok kan..
ada orang namapk seri, ada orang nampak tak seri..
mata orang tak sama, and tak tau ler sapa yang betul..:)

as for me, I memang tak mo sebab reason so-stupid di atas hihihi and biarlah pelaminku pelamin yang pertama i duduk...gitu..ada sentimental value and special..

this is my first time duduk atas pelamin..
the feeling is...nanti korang yang belum duduk tu nanti tau lah feeling tu macam mana..
rasa macam retis orang duk ambik gambar sana-sini..hihihi
center of attention!
those were the moments...

and the feeling is sort of come back..
check this out!

jadi maid of honor with baju lain dari yang lain...
still center of attention jugak kan?
cantik kan dayang-dayang lain..
masa ni tak kisah dah nak duk atas pelamin..hihihi

same situation with different position..

ok, dah lari tajuk..:p

p/s: don't forget to check my blogshop..
Blouse made from saree material will be uploaded soon..
4 pieces sahaja...
do like us on FB for updates!!
thanks!







2 comments:

D Yatie said...

hahahha...baru tau tentang hal2 gini...yg pernah sy dgr, jgn rajin sgt nak jd pengapit..tu yg lambat kawen.. :P

Qyla Aqilah said...

@D Yatie~ eh, yer ker?bukan orang kata jadi pengapit turn kahwin next ker?hahah