About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, April 7, 2012

Sport storage at home

Rumah kecil, tiada store and memang tak mau pun..

something like this..

OR

this one..so it'll be easy to be moved around but worried nanti my husband men campak jer semua dalam tu..the first picture is a bit organised kot..

OR

like this if his hobbies become bigger and I pun excited sama nak main sports ni..
One day Insyaallah bila duduk rumah atas tanah nanti...hihihi

Sport storage is a must for en.suami..
he is so actives playing different types of sport..
asal beliau bahagia..hihihi

and I decide to have this for my baju raya..
keep dreaming all day and night..
en.suami dah approved!
click jer pictures..:D






4 comments:

norinaomar said...

cantik cantik!!!

tu kena lining lah kan?

Chun memang super active..kalau ada game masa kat kolej dulu, semua dia masuk..bola jaring je takde hahaha.

Qyla Aqilah said...

@norinaomar ~ aah..kena lining..hihihi Chun dah approved tinggal nak beli jer ni...hahha memang pun..letih tengok dia p men sana sini..:p dari zaman bercinta lagi..hahah

Hani Syahani said...

lg simple storage cmtu kan..:)
wah, cunlah corak dia,bgus2...nice!

Dhya Surya said...

suka yang 1st tuuuu...=)