About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, April 24, 2012

OUR moment

MINE

HERs

sama kan?
pengantin jer tengok kamera..hahahah
Super duper boring at home..
tak leh buat kerja berat lagi sebab jahitan tak baik lagi...T_T

darlings yang masih mencari kain untuk buat baju tunang and kahwin, please do visit my blogshop..hihi
mana tau ada yang berkenan and menepati warna tema dan bajet anda..:)
susah yer nak cari kaler ni..
tak payah dah nak buh bunga 3D bagai..siap dah..hihi

For those yang suka warna pink and purple..
pakai untuk tunang and akad nikah cantik..:)

thanks beautifuls...:)





6 comments:

Dhya Surya said...

NICE...^_^
semoga cepat sembuh qyla..=)

cha said...

bff u ye?

Qyla Aqilah said...

sue~~thanks!!!

Cha~~yup!!my bff!!:D

norinaomar said...

rindunya time ni..nak ulang lagi boleyy

Anna said...

berkenan sgt ngan kain saree tu untuk buat baju nikah, tp takut tailor x pandai jahit...

Qyla Aqilah said...

Noi~boley2...ngn laki yang sama pada ulangtahun perkahwinan ke 10 nnt..ada berani?hihihi

Anna~belum cuba belum tahu..6 meter tu..hihihi