About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, April 24, 2012

Ni yang malas nak mintak tolong saudara mara

I am super stress like seriously stressed!
sakit hati geram semua ada..
It is supposed so called family like real family helped each other kan?
make things easier and whatnot..
supporting each other..
yada yada yada all the good things..

sepatutnya hal ni dah setel like 3 months ago..
i dunno why we paid you if u asked us to do all the jobs..
janji bulan 2, then bulan 3 and now dah bulan 4..
I kesian kat Hubby jer..
things supposed to be easy tapi tak tau kenapa jadi macam ni...
T_______________T

6 months life after wedding they said to be hard..
but you make it hardest for us...

but all in all, I know Allah has the greatest planned..
wahai hati..sabar...
*nangis*

3 comments:

norinaomar said...

sabar Q...
nak share dengan saya?sedia mendengar cuma tak boleh nak pinjamkan bahu je

cha said...

kenapa ni u. jgn stress awk tu dhla tgh tak sihat

Qyla Aqilah said...

Noi~rasa nak bercerita tapi biaqlah dulu...Allah bagi ilham kot lain plak..hihi

Cha~tu lah baik mintak tolong org yg kita tak kenai sng skit nk mrh2..hihi