About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, April 5, 2012

Manja-manja dengan pasangan selepas pulang dari kerja

Ha, ni tak tau lah u olls baca ke tak..
I reaad it somewhere yang Tuan Guru Nik Aziz, kalau lepas balik dari kerja dia mesti baring atas riba isteri die..
ni bukan cakap pasal politik ok..nak cakap pasal action dia..
and they said that is one of rahsia rumah tangga bahagia..gitu lah..


and bila pikir-pikir balik I have one kind of habit too after husband or me balik kerja..
tak perlu nak explain kat sini panjang2 kan..hihih rahsia..
but one kind of manja-manja jugak lah..
and it make you feel good..
sekejap pun takpe..
biasalah masih berdua lah nak manja-manja bagai..hihi
but I hope this habit will last forever..

anda bagaimana?

new collection is IN!
range price RM189 -RM249 sahaja..:) 


3 comments:

hayati hashim said...

i do agree.. mcm i FTHW, tggu je suami balik nk manja2 :)

Kakzakie said...

Apa yg TGNA lakukan adalah juga sunnah rasullulah.. so kenapa tak nak buat dahlah dapat pahala hidup pun bahagia...

Hani Syahani said...

manja2 dpt pahala...;}