About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, March 19, 2012

When budak kecik crying..

Seriously annoying!!
Eh, bukan tak suka budak-budak yer..
but kat area rumah ni there is one kid yang suka nangis and hentak-hentak and pukul-pukul pintu kuat..
he cried so looooooooooud sampai sakit kepala ku..
EVERYDAY!

I dunno he's staying with siapa..sebab malam tak dengar bunyi pulak..
ada jugak lah tapi kadang-kadang...
macam kena dera pun ada siang-siang sebab dengar ada perempuan jerit-jerit marah dia..

Pernah sekali tu, dia macam mengamuk kuat giler sampai most of the resident keluaq macam nak p gaduh ngan family budak tu..he's crying non stop for about an hour..
En.suami pun bengan sangat sebab tengah tengok cerita best masa tu..

and yeah, this budak kecik pun sama!
tapi dia dah besaq..haha
2 minggu dah tak jumpa dia..
kalau dia nangis ka, jerit ka..dengan my mom jer dia takut..
I miss him..nanti dah besaq sangat tak best..kan?:P

P/s: new update on the latest design of Salwar Kameez
Feel free to visit here


2 comments:

norinaomar said...

yang kat gambo tu anak sapa Q?

eii memang bingitlah..kalau dibiar tu memang takkan berenti sendiri..ubat paling mujarab is bawak masuk dlm bilik air, mandikan dengan baju2 sekali..hahaha

Qyla Aqilah said...

Noi~ada pulak yer macam tu?hahaha
memang serius geram lah ngn budak tu..tak tau apa masalah dia..
anak makcik, sepupu paling bongsu...tapi besaq dah pun..