About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, March 21, 2012

School students and sex are just EWWWWW!

sebenarnya nak tulis disgusting tapi bagi sound effect saja..
but still, geli ok..

I've been haunted by that ewwww thumbnail pictures a few days ago..
Blog hoping and suddenly ada lah blog mana ntah tulis tajuk kat antara yang menarik di baca
"budak sekolah buat seks tepi jalan" together with picture!!!
I tak klik apa pun dia tulis..
hangin terus X blog tu..

kena ker buh gambar??
ok, kalau nak menggambarkan betapa runtuhnya akhlak budak-budak melayu sekarang, words are more than enough!!
ni hang p buh gambaq motif hang apa?
 memang bengang betui!
spoil teruih mood hari tu..

Yang budak sekolah pun, tak tau lah nak kata apa..
buat benda tak senonoh tepi jalan..
dia ingat orang tak nampak..dalam hutan lah..
wey, hampa ingat sikit, buat kat mana pun ALLAH nampak ok!!

lepas tu mengandung, lepas tu sibuk nak gugur, takut nak gugur buang anak pulak..
berapa banyak dosa nak buat ni??
tu lah, ilmu di dada tak cukup tapi gatai kan nak cuba benda baru..
hish...masa akan datang tak tau lah..
seram betui bila pikir our kids punya future nanti..

I think Malaysia kena buat lah seks education..
tapi satgi dah bagi education terlebih pandai pulak nanti..
why they really want to grow up so fast?

and yeah, surat khabar pun suka jugak lah buh gambar and cerita-cerita macam ni kan?
especially Metro..
meluats!! 

and last month pergi klinik for medical check up..
and I saw a lot of pregnant ladies..
ada yang datang with husband and ada yang datang sendiri..
and a few look like budak tingkatan 4 and 5..look worried by themselves and jalan pun malu-malu..
I hope, they have husband working somewhere not single parent..
u guys dunno how many single parent out there pop up at the clinic without knowing who is the father of their child..sedih ok..T_T

Semoga Allah sentiasa memberkati dan melindungi kita semua..
Amiinnn.

P/S: new saree collections are update!
just click the pictures!




3 comments:

zue anna said...

sokong sangat ngan ayat :why they want to grow up so fast"

Zue yg dah berumur ni pun rase x sedia lagi... ehehe

norinaomar said...

medical check up??????????
ehemmm

Qyla Aqilah said...

Zue~kan2?sabaq ler..jadi dewasa lagi bnyk bnd nak pikir..

Noi~untuk jadi lecturer noi...kena lah medical cek up..hihi