About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, December 19, 2011

Update status kat fesbuk pasal suami~~

Sikit-sikit takper..
jangan lah setiap 2 minit..haha
tau lah dah ada suami kan..:p

tak semua kita boleh cerita dalam facebook blog takper..
eh, bukan macam tu tau, ada benda yang harus menjadi rahsia suami isteri..
as for me, i update sikit-sikit and jaraaaaanng sangat pasal suami..
sebab my husband tak berapa suka..
dia cakap tak kan semua nak cerita kat orang, tak privasi lah..
and I couldn't be more agreed with him la..
jangan durhaka..haha 

and ni nak share ngan korang buat gelak sama-sama and mana yang baik tu kita ambik lah kan..
memang kita sayang suami/pasangan (bg yang belum berkahwin) tapi kalau kita tunjuk sayang kita pada yang SATU or PARENTS kita kan lagi bagus..
balanced lah kan..

nah, amik ni..hihi

7 comments:

Fiza Amran said...

somehow .. agree with u dear

cik enul said...

betol2...
tak smua cter kena gtau kat blog/fb..
still kena ada rahsia antara husband n wife...huhu

choclairissa @ intan said...

hahaha tau xpe..kadang2 melampau pun ade jgk..setiap mase update status jiwang..muah muah..xkirela suami isteri ke x..simpan sendiri2 sudahle..haiyoo xkn nk kasi satu dunia tau kot..pastu kdg2 status emo je manjang..

Cik Nasha said...

salam..
hehehe..betul tu.. semua pn nak cter x bestlah..

awk pn bce blog jumie samsudin.. best betul tulisan kat blog dia.. syok baca!

btw, salam perkenalan.

puan azie said...

agree...aku pon ada sorg rkan fb mcm tu. taw la baru kwen. sume nak cite smpai cite dlm bilik pon dok cite.. malu aihh. laki aku psan siap2 kot jgn dok cite sgt psal dia. nti org kata jakun haha

Cik Syazal said...

hmmm,taw xpe... ishhh,x ske jg lh... mcm ler xde fon... bnda2 y remeh 2 x yh ler nk sembg dlm fb... exmple,nk suh hbby bli roti pn post dlm fb... nk gtaw sesuatu kt hbby pn gna fb.. mcm "syg,thnx taw bwa g date kt....,hepy sgt" or "alah,dmam lh,kesian my hubby mnjagkit sma,sowi syg" what da..... grrrr... eee,tlg lh... semak taw x...

saya tak tipu.... said...

a big NO to me as well tuk citer detail ya rabbi...bout my one n only buah hati....dia pon x suke!!!!!