About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, December 13, 2011

soalan cepu emas dah start!

tak sampai dua bulan kahwin..
orang dah tanya..

stress kowt!
We're planning naturally but kalau ada rezeki terima..
50-50..

tak puas lagi berdua!!!

9 comments:

Sfarlina said...

adat la tu Q.. lmbt kawen pun org tnye, bila nk dpt baby pun org akn tnye.. ade rzeki ade la kan :D

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
biaselah tue

Fariza said...

hik3. manusia... mcmtulah. cuba jwb ''semua rezeki di tangan Allah'', ada yg stgh faham dan ada yg x faham :). org yg baru berkahwin pun alaminya.

mmg betul !!! x puas lg berdua kan. lalalala

puan azie said...

mak aii overnya org tu..

Alia.A said...

q.

honestly. i tak tau kenape org slalu tanye soalan tu utk org yg bru kahwin. its like mcm habit. i've never plan tapi Allah bg rezeki I terima. and if Allah tak bg lagi, just go with the flow. for me tak perlu nak risau.

Allah knows the best. Dont stress. Just go with the flow. Meanwhile enjoy hidup berdua. :)

nida-razak said...

hehe..q betul..xpuas lg berdua..nida baru je 2 minggu kawin..hehe..lgpon ari ni dah start LDR..huu..sedey duk jauh2 ngn hubby..

Fiza Amran said...

lempang laju2 kang... ingat kahwin sebulan dh boleh dpt rezeki yg satu tue ker.. sabaq Q naaa... biasa la manusia x dak keja lain nak bckp suka2 ja nak berckp.. kadang2 ckp x mau pikiaq dulu tue yg jadi payah

Q said...

Dear all~~thanks for your support..memang betul, adat plak kan..kat luar negara tak plak macam ni..hahah sebab depa tak dak adat lah kowt..:p

marina anakcikbob said...

biasa la typical malay.
yg belum kawen, ditanya bila nak kawen.
yg dah tunang, ditanya bila nak langsung.
yg dah langsung, ditanya bila nak pregnen.
aduhaiiii.. itu semua bukan kerja kita.