About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, November 4, 2011

Review: Bunga tangan nikah dan resepsi

Untuk bunga tangan nikah, I choose white cala lily..
tak tau lah pasaipa..tapi suka sangat..
and mula-mula tengok tu macam, alamak..buruknya..
tapi lama-lama rasa cantik..ahahaha
10 kuntum semuanya RM60..
amik dari Secret Garden Bridal Permatang Pauh..
simple and yet nice..at least for me..hihihi

 mula-mula akak tu cakap nak campur dengan white rose tapi I taknak..
I nak cala lily jer..and aka tu cakap nak suh buh reben, pun i taknak..hahaha mengada-ngada kan i ni?
sebab nak bagi senang pegang...reben nanti senang lucut..huhuhu
masa atas pelamin nikah, I letak macam tu jer...and it look nice dalam gambar..
gambar kan nak simpan sampai bila-bila pun..hihihi
kan senang nak pegang tak dak reben..hahahah

and untuk resepsi, bridal putree buatkan..
rose campur bunga kecik purple tu...
nak bagi sama dengan baju and my theme purple..
so sikit kan purple on me?:p
 yang ni ada reben panjang sebab my dress kosong kan..
so, just nice..
I love both my bouquets!:D

2 comments:

LisaLisut said...

ok i suka calla lily u.enough said :)

nia said...

cantiknye bunga lily tuh.. adore sangat!