About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, November 3, 2011

Review: Baju nikah dan resepsi

Kalau saya update, mesti update dua sekali..
senang..

untuk baju nikah, semua sendirian berhad punya..
kain dan lace beli kat bandung..
sangat puas hati...
tailor tu jahit sangat kemas..
semua pasal baju nikah is perfecto for me..
pearl tu, saya request tapi nak buh kat mana, akak tu yang buat kan..
beliau memang kreatif..

keseluruhan...

 details pada kain..pearl yang kecik-kecik jer..


details pada tudung...
 details pada selendang..
lace and pearls..

close up...:)


ni FB akak tu..

untuk resepsi pulak...
saya ambil baju di bridal putree..
I choose something very simple..
konsep western..:)



details bahagian depan..
tudung tu buat last minute..
3 hari sebelum..
nak tambah bagi ada purple jer..
Kak Rozie tolong buatkan..
keseluruhan..
dah siap!
pandangan depan..
pandangan belakang..
dari sisi..:)

untuk en.suami pulak..
baju nikah beliau disulam tebuk..
khas dari Sarawak..:)


kemas and murah jer!!
nmpk tak?tu jer close up yg ada..huhuh

and untuk resepsi..
kot baru dari bridal putree..
latest collection..:)

tengah siap2..
tunggu turn mekap..
details..

tu jer..next pasal bunga pulak!:D

7 comments:

cik_azie said...

suke dress hang..

Fariza said...

cantiknya semua bj !!!!

K.I.N.A said...

sweetnye..tahniah Q!
kak needa tu kat johor ye..tengah mencari tailor jugak ni..:)
thanks 4 the review..

LisaLisut said...

Q, dress u ala2 western tu sgt lawa.tak sia2 u tukar kan? ade style ade taste! :)

nia said...

gojes!

Q said...

Cik Azie~thanks!:D wey, tukaq Puan lah!!hahah

Fariza~terima kasih dear!:)

K.I.N.A~tak lah, dia belajar dulu kat Johor, sekarang kat Kepala batas..:)thanks!!

Lisa~yup, tak menyesal and sia2!!I pun suka gila!:D

Nia~Muchas gracias!:D

cha said...

cantik baju u :)