About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, October 13, 2011

Bunga untuk dulang hantaran DONE!

Alhamdulillah..
lega dah..pi kedai bunga tu main cari warna ja..
nama bunga tak tau..ahahah
tunjuk-tunjuk suruh kira pastu tengok bajet..
mula-mula sampai RM306, but then bajet kitorang RM200 jer..
oh, forgot to mentioned untuk both side yer bunga-bunga nie..
dengan bijaknya kitorang tukar bunga and total price RM188 untuk both side..
ni lah bunga yang kami amik ikut warna..
malas nak pening-pening bukan orang tanya pun kan bunga apa?
orang duk tengoj cantik ker tak jer..hihih
kan kan??

Jom belajar nama bunga ok?

from me to him

Hydrangea Blue

Eustoma Purple

Statice

and 


Orchid Dendropbium in purple plum..

From him to me..

Madonna lily..

White orchid

and 
baby breath

Ada lagi satu bunga tapi tak ingat and tak paham atas resit ni sebab tulis bahasa cina..hahah

well, I tukang beli jer, tapi orang lain gubah..
pandai-pandai lah bahagi yer bagi cukup..hihihi
macam mana rupanya nanti, tunggulah 2 minggu lagi..:)

bunga ni beli di kedai yang sama masa beli bunga untuk tunang dulu..
open 24 hours tak silap..:)


6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

mesti cantik

cik enul said...

giler cantek bunga2 u tuh!!!beli kat mana???kalu 300++ tuk both side, tersgtlah murah....

Hana said...

dear..brapa harga utk Hydrangea Blue? mcm cantik la plak..hehe

Q said...

Ekin~bunga-bunga cantik dah..hasil tak tau ler lagi..hihi

Cik Enul~beli dekat Penang ni ha..klik kat link tu untuk alamat and phone number kedai..:)

Hana~klu tak silap Rm15 satu paket..:)

K.I.N.A said...

nice colours & types of flowers..:)

tqahmisdar said...

cantik hydrangea tu..the colour..sweet je.. >_<