About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, October 8, 2011

Baju tak jadi..

INgat tak teaser ni?
betul-betul teaser kan?
ahaha
tapi baju tu tak jadi amik..
sebab ada baju yang super gorjes lagi..
bagus betul tokey butik tu..
highly recommended!!

ni meh tunjuk betul-betul baju tak jadi saya tu..
what do u girls think?
baju ni saya suka sebab tak payah pakai korset bagai..
tapi ada lagi 2 baju lagi cantik..
and I'm still thinking nak pilih yang mana..
hahahah gila tak?

I'll go for elegant and simple look..
no beads and lace..
I hope I'll make the right decision ..:)

9 comments:

norinaomar said...

isyk..i thought baju tak siap jahit ke apa..
heheh

nida-razak said...

nanti da pilih..teaser tau =)

Q said...

@nida razak~pilih dah..takut nak teaser..huhuhu

Sfarlina said...

teaser je..kalau hati da suka, no hal q.. ;)

lind said...

bestnya dress kembang2.. tingin nak pakai. tp org butik kata tak sesuai pakai.. dengkinya depa.

Q said...

@sfarlina~tu lah...hihi sabaq2...soonn....

Lind~tu lah kadang2 kita kena yakin jer...tempat butik yg Q pergi tu jujur...hihi senang cerita..:)

Khairiyah aka Kerry said...

ccantikk.kery pun teringin pakai dress kembang2..tp mcm tak sesuai je utk i yg ketot metot ni.huhuhuh

Q said...

@kerry~ try dulu..ketot tu boleh diadjust dengan heels...hihihi

Khairiyah aka Kerry said...

hahahaaha.nk pakai heels tu yg malas tu.ade yg tersandung memanjang kang.haahahah