About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, September 26, 2011

Teaser: Baju resepsi!

as promised a few days ago...
tapi ni baju kedua..baju yang bukan saya tempah..
tapi disebabkan baju saya masih on the way, so diorang bagi try baju baru ni..
so in love with IT!!
kalau baju yang saya tempah tak cantik, baju ni lah saya pakai nanti..GOWN!
I FEEL SO PRINCESS okay bila pakai baju niE!!
and it fit my body perfectly!tak payah pakai korset dah!
keputusan, tunggu next week:P
Posted by Picasa

6 comments:

Sfarlina said...

wahhh ala2 princess gitu..!!

cik_azie said...

purple..purple.. & purple....

~ NANA ~ said...

mak oiii...tak nmpk pape...kekekeke

Fariza said...

wow. bj fariza pun nanti like a princess juga. hik3. simple je. hu3. nanti upload tau. mesti gorgeous.

Q said...

Sfarlina~sangat princess!hahha

cik Azie~sila cuba lagi!

Nana~nmpk, cer tengok betoi..hihihi

Fariza~ni pun simple jugak..kata nak jadi raja sehari kan..feeling2 princess kena ada..ahahah

ni@ @in said...

wow..sgt2 pwincess dress tu slps diteliti betol2..(^_^)