About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, August 19, 2011

Remeh:kasut nikah tak semestinya putih kan?

SURRENDER dah cari white shoes untuk kasut nikah..
too plain, too pricey and macam-macam too lagi lah..
yang cantik murah selesa berkenan dan jatuh cinta pandang pertama tiada..
tadi jalan-jalan and I was thinking amik kasut kaler len jer and match kan dengan bunga..

kaler yang hawt di pasaran sekarang and banyak choice and cantik 

 are in champagne and
red!

tapi kalau kaler champagne nak match ngn bunga apa plak kan?
bunga kaler merah berlambak lah..
kalau ikut bajet amik yang kaler ni jer pakai untuk resepsi and nikah..bunga ja tukar..

purple!

nota kaki: kasut untuk bertandang after nikah lah cari..T_T


8 comments:

kAseh Mir'Ha said...

hai Q...sy lgsg tak fkr psl kasut. tp saya fkr psl tudung. sbb nnt tangkap gmbr lbh pd muka kan? s0, muka lah yg perlu lebih teliti. hehehehehe

MiEzA said...

amik colour cream. hehhehehe..
bleh pakai pas kawin jugak sbb match dgn colour baju ape pun

Cik Zimie said...

betul tu.any colour can match.
tapi macam lagi prefer putih je :)

amy fahmi said...

yup. x semestinye putih. i prefer kaler lain. saje nk kontra. lagipun kasut putih jrg nk pakai balik after majlis. better beli kasut yg kite akan pakai lg

e k i n ♥ y u s r i said...

yup..x semestinye putih
tp ekin xde kasut nikah
sbb nikah dlm rumah
so ble nak pkai?
huhuhuhu

Fiza Amran said...

x kisah asalkan kasutr tue sedap di pakai..

K.I.N.A said...

putih cepat kotor..warna lain pun ok..purple tu cun la..

Q said...

Kaseh-Mirha~Q pikir shoot tang kasut..tudung tak pikiaq g..hahha

Mieza~duk pikir2 macam tu jugak..tapi tak wow plak nnt..ngengader kan?hahha

Cik Zimie`itulah psainya, tapi tak ada yg berkenan..huhu

amy fahmi~betui2..saya setuju...buat kasut raya haji ker, function ker...kan?hihi

Ekin~JIMAT!and tak pyh pikir2...

Fiza~nak cari yg sedap tu yang pyh...huhu

K.I.N.A~kan2..tapi pki kasut yang sm nnt shoot gmbr takder variasi..tapi kalau tak ada sgt, pasrah jer...hahha