About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, July 4, 2011

Nak kahwin murah rezeki & B2B Utara Alert!

" Dulu, Amai ada cakap, kalau kita nak kahwin, Insyaallah, akan dimurahkan rezeki kita. Mula-mula tak percaya tapi bila dah nak kahwin ni, memang selalu dapat rezeki yang tak diduga. Bila fikir duit asyik habis, tapi mesti tiba-tiba akan dapat rezeki cara lain"...Cousin

Seriously, korang rasa tak macam tu?
I did feel it...
Rezeki banyak atau sikit...masih rezeki..
jangan complaint..bersyukur...

Terima Kasih Ya Allah...


nota kaki: I am dead serious about opening the FB group for B2B utara...
untuk blogger dan bukan blogger..hihi
do add me on FB and tulis mesej cakap korang B2B utara..
It will be closed and secret group...don't worry..
perantin semua kan malu-malu...hihi spread the news!
please add me at : sitinoraqilah [at] yahoo [dot] com
because there will be something BIG to share on August!

8 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh utk b2b utara je ke??? hihi

btw secret group yg ada skrg pn mcm best je :)

Q said...

NANA~B2b utara kat sini bermaksud yg bukan blogger pon boleh join..ihihih senang nak share info and promte blog korang semua..hihih

of course yang ada is the best!hihi

Anna said...

nak join..nak join...hahaha,boleh promote wedding cake ke cupcake buat doorgift ;P

farah aminuddin said...

good idea! senang untuk b2b tuka2 idea kan

norinaomar said...

i trust u Q..kadang-kadang kecil je rezeki tu tapi itu sudah cukup menggembirakan
haritu mintak akak kat kampung ni jahitkan rosette,then memang nak bagi upah kat dia.Dia takmahu,hadiah kahwin katanya.Alhamdulillah

Q said...

Anna~boleh2...add lah kat fb..senang..hihih

Farah~yup, and sharing something too...not just blogger jer..:)

Noi~betui Noi, semua tu Allah mudahkan..kita jer nampak atau tak...

didieadila said...

perak utara la jugak kan? (gedik) hehehehehe..

cik_azie said...

dah add :-)