About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, May 8, 2011

Juggling: bedroom

Currently working on this...
super excited..
super spinning head...




dah boleh agak kan?
hihi

not one, but 2 bedroom...
or maybe 3!!
hal kahwin pon banyak tak setel lagi and now untuk after kahwin pulak..

Dunno why, but I love brown pulak untuk bilik...
hasilnya nanti kita reveal..
lagi 5 bulan!!!
yeye...


nota kaki: nanti ada entri keliru lagi...korang tak keliru ker nak kahwin nie??haha








5 comments:

LisaLisut said...

keliru BIG TIME!!! hihi.fokus tu penting.sama jela dgn lisa yg berckp ni ;p

Q said...

Oh lisa~sangat penat okeh semua nie!!hahah terlampau banayk perkara bak fokus...

iedayah said...

nice gak q brown colour tuk bedroom

~ mizzAmy ~ said...

nice one dear. mmg cantik semuanya tuh cuma yg 2nd piccas tuh too heavy dear. if langsir dah sarat bunga, please looking forward bed sheet yg x terlalu sarat bunga printed nya tuh. ;)

Q said...

Ieda~kan?tiba2 plak terjatuh hati dekat brown ni..

~mizzamy~ agak lah..tapi dinding dier simple...tp i takut buat sama pattern bed sheet ngn langsir..hahaha