About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, February 8, 2011

Hantaran yang dah tak jadi hantaran

I looooove February!!!
our anniversary, and my birthday is on February..
and this time, I got my hantaran in February..
yeeeehaa!!

This is my first hantaran gift!!

kaler ape, nanti beritau..
kaler pon beliau yang pilih...hihi
sangat excited sampai terdiam..
en.Tunang pon naik risau..
tak suka ker??
Suka sangat-sangat sayang..
cuma tak tau nak bagi reaksi camner..
hihi

ader lah camwhore skit-skit kat China town sebab banayk sangat lampu cantik-cantik..
CNY kan..
tapi buat masa sekarang ni kamera ni masih lagi dekat en.Tunang..
dia explore and setting siap-siap for me untuk ke Korea nanti...

Ha, the reason why kamera tak letak atas dulang nanti and bagi almost 8 bulan awal sebabnya nak pergi Korea and Bandung nanti..
At first nak pnjm jer kamera saper-saper tapi en.tunang ckp tak syok lah nak pnjm kamera orang so we decided untuk beli jer kamera ni in advanced..
tak kisah lah, it is mine now or later kan..hihi
atas dulang ker tak pon dah tak kisah..

nota kaki: dah ada handbag dan purse idaman..cepatlah hantaran setel!!!amiinnn

8 comments:

missbutterfly said...

hehe..takpe..hantaran nanti letak lens camera pulak!!

Q said...

Missbutterfly~~miss lagi ker??hahah letak cover underwater lah..hihihi

kisah aku said...

bestnye

LittleSunshine said...

ganti2 yg lain..sama la liza,byk brg yg xjd ltk atas dulang sbb nk guna..xsempat2..
betul tu nnti ltk dslr atas dulang =)

missbutterfly said...

aiseh..ingt dslr tadi smlm gmbr tak kuar..amboi letak cover underwater nak pegi menyelam la tu..

LisaLisut said...

bestnye dieeeee :)

Q said...

Kisah Aku~~best sgt..hih

LittleSunshine~~kan kan??semua tak sempat2 nak guna sekarang..dulu bnd tak ada tak kisah pon..hahha

Miss butterfly~dslr tu comlicated, berat..susah nak buh dalam handbag..compac pon jadi lah..hihi yup, nak p meneyelam..ada lesen..hihi

Lisa~alhamdulillah sgt best!!!hihi

kitakesitu said...

ada diving licence eh.bestnya.hee.wah mau jalan jalan ke korea dan bandung ye,sonok membeli belah =)