About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, January 4, 2011

W-day prep: of OP! and photographer perempuan..

Alhamdulillah..
dah booked...and photog perempuan and harga berpatutan..
thanks sangat-sangat tu si kecil  sebab entry ni..
Dah bayar deposit just dier tunggu I konpemkan tarikh..hihihi
and now the deposit resit is on the way...

Ni yang official, yang tak official ader dua lagi photog..
masih budak baru belajar so I offered them amik gambar I masa majlis nanti untuk bg pengalaman..
boleh gitu??hahah
makan minum ditanggung..hihih
tiada sebarang bayaran dari mana-mana pihak..
sayang korang........hihihi

ok, previously ader jugak tanya pasal photog perempuan..so far I cuma ader dua jer dalam list..
first, Shereen..
She will be my OP..tak sabar nak jumpa dia untuk tengok album and such..
hope dier balik Kedah selalu..hihihi

and second is Chinta Niza..
Harga berpatutan kalau duk kat area selatan dari Ipoh..hihihi
www.flickr.com/photos/prettyqueen
Kalau nak nombor contact just leave komen and your email..

notakaki: harap OV on ler..pray hard!

7 comments:

cha said...

i pn skrg tgh survey utk 2 ni.majlis dh dkt tp tak jmpe yg berkenan di hati lg risau ok

Q said...

Cha~cha nk yg mcm mn??hihihi ni bnd2 penting tu yg siapkn booking awal2..hihi

anaztasias aira said...

Alhamdullilah dah setel bab2 ni kan =)

Q said...

anaztasias aira~ yup..lega..hihi

LisaLisut said...

shereen pye gmbr lawa..saya suke..hehe..
yg kat ipoh tu siapa ek?i nk tau bole?sbb bertandang nnt kat Kuala kangsar.tak cr pun lg OP.hhuhu.

Q said...

Lisa~i dah letak link kat situ..chinta niza preety queen tu..nak nombor contact ker?untuk pelamin kat kuala dah ada tak?

si kecil said...

hihihi..sama2. lucky u !