About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, December 10, 2010

Teruja!!!!

Ada tiga kisah teruja nak kongsi bersama..
kisah pertama dah beli majalah PENGANTIN yang mahal dari biasa..


takut juga kecewa kan dah beli mahal-mahal kan?
so far, majalah PENGANTIN ni paling best!!!
beli lah korang tak rugi..thanks to LALA sebab iklan kan di blog beliau..hihihi
sejam lepas baca entri Lala terus pergi kedai majalah cari..hihihi

berita kedua yang teruja sebab ARMA COUTURE yang glamor dan famous tu reply mesej di FB..
hihihihi
I know, lame jer bunyinyer kan...
actually, I dah lama hantar tanya quotation harga beliau..
mana lah tahu, murah rezeki and ada rezeki lebih ker..
*berangan mode is on*
and semalam baru dier reply..
hihihihi
seronok and terkejut..
terus text en.Tunang walhal dier tak kenal saper ARMA..kena bagi kerja umah lagi ni swuh tengok sapa fesyen designer and wedding planner yang top kat Malaysia nih..tsk tsk
And harga beliau tak lah mahal tapi sangat bersesuaian dengan taraf top beliau..
walaupon mesej tu ringkas tapi penuh detail macam mana tuh
but akhirnya saya happy dapat quotation beliau..
lepas dapat mesej tu terus cari kalkulator kira bajet balik..hahahhaha

Kisah teruja yang terakhir, akhirnya dah dapat cari photographer muslimah!!!
yeye
thanks to my darling friend yang kawen bulan 9 hari tu bg suggestion..
tengah tunggu quotation dan harapnya dalam bajet ler..
pray hard!!!
nanti dah konpem baru kita tunjuk hasil kerja..
my friend sangat2 berpuas hati...
senang skit nak sexy mexy dalam bilik..hahhaha

nota kaki: pening betui bajet-bajet nie...T_T

5 comments:

shayra hint said...

qyla.. emailkan aku arma nye quotation, bley??

CikSyafa said...

my dear ,

syafa ada award utk u ^__^

datang collect ya

http://justyouni.blogspot.com/

Norhayati Rostam said...

Hah?
OP muslimah?
Mahu juga.
Siapa tu ye?
I cari2 juga yang wanita.
Tapi susah nak jumpa.

Q said...

She~~cek FB hang

syafa~~ok dear!!!will do!

Norhayati~~tunggu dah konpem baru iklankan..hihihi memang sangat susah nak cari..ni pon sebab kawan yang rekomenkan..duduk mana?

Norhayati Rostam said...

Orait dear!
I duduk Klang.