About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, November 28, 2010

Reserve the date....

Alhamdulliah..
Tarikh dah confirm just tak boleh announce lagi..
huhuhuhu
the latest will be on January..
Kita merancang Tuhan yang menentukan..
so, tak boleh lagi nak letak save the date..
reserve dulu ler...hahahah

To be honest I am so itchy to announce the date..
hahhahahah
considered I have few International friends whom so eager to come to my wedding, I really really need to announce the date early..so that they can start browsing the ticket flights and such...
tapi masih belum dapat kelulusan,so tahan ler sebulan lagi sebelum boleh announce..
stress ni stress..
hahahah

on the other hand, nak kena beritahu kawan2 seangkatan yang nak kahwin pada waktu yang hampir sama..
tak mau terclash tarikh so that we can go to each other wedding day..
sounds so complictaed tapi kitorang dah janji..
so, sangat-sangat berharap apa yang di rancang menjadi..
kan?


p/s: kawan-kawan rapat dah bising nak tahu..hahaha sabar yer korang..aku lagi tak sabar nak bagitau..huhuhu

3 comments:

iedayah said...

haish...q bikin suspen plak..hahaha

iedayah said...

haish..q bikin suspen plak..hahahha

Q said...

hahaha..mana ader..biasa2 jer..teruja sebab akhirnya dapat jugak setelkan hal tarikh..so bnyk benda dah buleh start!!!:)