About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 15, 2010

My E-day: The Mini Pelamin

just very simple one..
yang tirai belakang and bunga pink yang tak cantik and sedikit kusam T_T kaler nyer tu jer mak andam punya..the rest is my mum punya..bunga tgh, karpet and kerusi..my besties hiaskan skit kerusi tu dgn bunga fresh flower lebihan hantaran so tak lah nampak kosong and very different sgt..hihiih 

overall, again, mestilah I love my mini pelamin..nama pon mini pelamin, mestilah kecik and simple..;)

tips: kalau tak berkenan dengan design mak andam, F2B or B2B yang len boleh ubah ler ikut cita rasa sendiri and dengan barang yang ada kat umah..seeloknyer ubah skit lepas mak andam balik..hihihi atau bg jer idea kat mak andam tu (baca:mintak kurang harga lah kalau dah pakai brg umah kita :))
yakinlah dengan citarasa anda sebab anda yang nak duk kat pelamin tu..hihihi

3 comments:

MY said...

Love it.. Simple but sweet!!
Congrates for your engagement..

Q said...

thanks!!:D

~ thalhazlin ~ said...

comgratulations dear :)