About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 16, 2013

bila diaudit

Ha...sebut pasal audit mesti semua stressed jer u olls..nyampah jer kan..hahah saya tak nyampah, tp stressed skit jer..hihi

Alkisahnya seorang kawan saya adalah auditor, mintak quotation..ha. so saya bg dengan yakin...dia terus terang btau dia dh tengok 3 company inaurans and takaful lain, and now nak compare..silalah..saya yakin dengan Great Eastern Takaful.

setelah bersoal jawab selama seminggu, Alhamdulillah dia cakap GET memang power lah. Coverage tinggi for medical, protection tinggi and saving pon tinggi. 3 polisi terus dia amik whole family.

Korang bayangkan auditor ek, illustrated polisi yg saya bagi pada dia setiap line dia baca. Setiap line dia tanya sampai sakit kepala ha nk jawabnya. Hihi berdenyut2 2 hari tau.. dia cakap, sbb u konfiden, customer pon confident!! Im honest jer dengan dia. Semua dia tanya saya jawab. Yg mana boleh claimed, yg mn tak boleh claimed. Tak perlu tipu-tipu.

Insyaallah servis terbaik saya bg pada clients.

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

LisaLisut said...

u buat i rasa nk mntk tlg review my polisi lak ttbe huhuhu

Qyla Aqilah said...

lisa~boleh jer..klu polisi u ok no worries yer ..i jujur jer :)