About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, April 3, 2013

Cartoon jer tapi...









Pernah tak rasa macam ni?
Setiap masalah ada penyelesaian..penyelesaian untuk masalah di atas ialah pelan takaful perubatan beserta simpanan :)
Bila beserta simpanan ni, ia juga adalah tambahan simpanan untuk bersara nanti...
kalau yang cakap 100k bersara tu cukup, sila lah baca ni ..

Kepada reader yang ada ambil pelan takaful dari bank, sila siasat adakah ianya simpanan atau bayaran..
simpan dah bayar tak sama ok?

anything boleh contact me through msg/whatsapp : 019-4756901
or email
qyla86@gmail.com

If anyone nak buat part time pon boleh contact ok??


1 comment:

Zuraidah Butang said...

betul sekarang perubatan sgt mhl. Syukurlah kalau ada company yg tanggung perubatan satu family...tapi smpi bile kan kan kan...sbb tu sy amik plan insuran :)..wah mcm promote plak