About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, October 31, 2012

pregancy test kit

Tak rugi pon beli buat stock si rumah..hihihi my husband voice out his opinion yesterday..dia cakap ramai sangat sekarang ni keguguran sebab tak sedar pregnant. Happened a few cases among close friend and family. Maybe ada rahim tak kuat (tapi mana nak pi tau rahim kita kuat ker tak kan kalau firat time pregnant hihi) so early stage of pregnancy adalah sangat penting untuk dijaga. Kalau dah period lambat tu cek jer lah mana tau ada. So boleh lah berhati-hati. Tak rugi pun cek kan??mana tau rezeki..hihi gud luck semua!!!

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

Qiela said...

betulllahhh,,, ;) setuju pasal ni.

iedchan said...

hehe betull...tak rugi pun..i pun simpan jek stock..mane tau nnt cek2 dah ade baby da..:P