About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, September 6, 2012

Husband and kitchen

My husband is going crazy dengan kitchen ware..
hahaha 

i pulak yang pening..macam-macam dia nak beli..
and latest, mini kitchen kabinet untuk letak microwave..
and sebab kan dalam kabinet tu kosong, he's going wild nak beli macam-macam nak buh dalam kabinet tu..
penat nasihat..hihihi
but its fun though..
:p

benda water tank ni rupanya dah buat en.suami tak tidoq malam..
dari sebelum raya beliauh duk teringat-ingat..
hahahhaha

dia tak cakap pulak, tapi beria lah ajak nak pergi Giant..
rupanya nak beli benda ni..
lebih kurang ler, tapi ada 2 tank nyer..
lepas beli tu dia lega lah..hahahah 
macam mana argue pun dia cakap benda ni penting jugak..
and selamat dah dalam kabinet kecik tu..
hihihihi

alahai en.suami ku..
saya pasrah jer...dia yang bayar..haha :p

nanti lah yer amik gambar kitchen tempek..
:)



5 comments:

cha said...

watertank ni sama mcm i punya kaca kan? tp i org kasik hadiah kawen haha. guna time ada org dtg je :p

Qyla Aqilah said...

cha~yup..kaca..best ler orang kasik hadiah kahwin!!!hihihi mmg ler, duk berdua lalu ler plak nk guna benda ni..hahah

norinaomar said...

kat menang glassware ada jual

tak sangka Chun excited..aura rumah baru kott

cik mah said...

cntiknyer...kat giant mcm ni ek???nk beli r juga...

Qyla Aqilah said...

Noi~lawak giler ok?hahaha dia mmg dasyat ler..tapi seronok ler bila dia seronok :) takper, rumah dia...hihihih

cik mah~yup, lebih kurang ler, not exactly..ihihi sila2 :)