About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 2, 2012

Bila mengandung sorok perut

Masa belum ada rezeki , nak sangat peknen..dah peknen sorok perut pulak sebab malu.

Bump into a childhood friend a few months back. She was expecting (dah delivered kot sekarang), she's glowing!! 

I asked her " dah baper bulan dah?" , 

she replied " 6 months, nampak ker?malunyer!!"

me "........ kenapa nak malu? kan ada suami hihihii " 

her : malu lah sebab kita kecik jer, nanti orang cakap gatal pulak kecik-kecik dah mengandung..

Hmmmmm..

I tak tau ler nak cakap apa..kecik ler comey kan..

I pun tak paham..dulu masa tak mengandung duk sibuk frust sebab belum peknen, dah peknen malu plak..

But i think kes ni rare ler kot..sebab most of woman yang peknen semua amik gambar pegang perut kan?hihihihi

6 comments:

cha said...

Klau i bangga kot haha ok

cik chinta said...

kat sni gitu r awl2. kwn2 segan. tp lm2 bse je. normal r pas kawin pegnen kn.

norinaomar said...

perut leper lagi pun dah amek gambo pegang perut Q..teruja maksimum agaknya..

laa buat apa nak malu..patut bangga dan bersyukur sebab tak semua orang berpeluang mengalaminya kan???

syana ~comelstory~ said...

slm..membe yg bru peknen ni.... amik ubat kt atas tu ke?? atau amik ubat pe??

mizzy amalina said...

for me...kalau jumpe kwn2 lama mcm malu jugak.sbb most of them belum kawin lg.i da nak beranak da.dala i lg muda dr dorg.hihi..

but alhamdulillah most of them xde pn kutuk2 ke ape.sumenya happy je bile tau i da preggy..

dulu malu...skrg baby bump da nampak so tayang je la dgn bangga.sbb da tak mampu nak sorok lg.hihi... (^_^)

Qyla Aqilah said...

Cha~~ kan?hihihi tak sabar tengok perut u nnt :p

Cik Cinta~~ setuju!!!normal kan...tak normal kalau tak kahwin tapi peknen oops hihihi

Noi~ ha betui2..tak semua orang ada peluang nak peknen kan..kalau teruja maksimum pun tak apa lah...hahha

Syana~ wslm...eh tak la..takder kaitan pun..u nk tau pasal ubat tu ker??