About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, June 4, 2012

Pre dah takdak, post pulak sekarang!

Post menstrual sydrome
PMS jugak namanya...
kalau dah namanya P (post/pre)MS syndrome makanya sama aja lah!!

so, i think i punya pre dah  tak ada, sekarang i ada post menstrual syndrome..
and i think its really really bad..
bayang kan after period naik jerawat, sore breast, mood swing semua tu..
its not funny..
depressed ok??

the surgery really make my life upside down..
and now i sendiri tak tau bila next period..
sebab symptoms semua keluar after period..
sakit perut senggugut pun tak ada  (thanks to maharani!!)
so how to count again ni?
dah lah last month 2 kali cek period..
adoi....

for more details on post menstrual syndrome, all the ladies boleh google jer keyword too..
mmg wujud and scientict still don't have any explanation why jadi lagu tu..
teori berlambak..

after kahwin ni semua perubahan dalam diri kita kena peka..
sebab fasa baru kan..
mana nak pi tau what happened next?
kan?

happy analyzing yourself eh..
mana tau kot-kot preggy ker..
eh, ke situ pulak..hihih

btw, 
my blogshop here and here...
thank you..:) 

nota kaki: baru tengok citer the time traveler's wife..
sedih giler!!hahaha outdated..:p 

2 comments:

norinaomar said...

ooooo tu namanya post menstrual syndrom eh..saya pun banyak kali kena

Qyla Aqilah said...

Noi~yang jadi sourious sgt2 sebab lepas period pulak breast sakit..hahha :p