About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, September 30, 2012

Eeee..jerawat belakang badan!

Dulu tak kisah sangat..2 weeks before akad nikah panik mode is on!!giler weh...2 minggu mana nak dan..
dulu try macam-macam tapi tak jadi jugak..huhuhu and my back look ugly!!:(

but then mommy forced me to drink this 2 weeks straight before nikah and i continued afterwards..alhamdulillah, kurang and almost hilang kowt!!happy giler..and one more my tumit kaki memnag teruk giler dari dulu..tapi 2 minggu ok 2 minggu alhamdulillah my tumit kaki tak merekah dah..and merah-merah sikit..


and when i dah kahwin, i forced pulak my husband minum this..mula-mula dia tak mau, tapi lama-lama rela hati minum sendiri..sebab his back pun sama jugak..and now much better!!!and paling best sebab feel fresh!!I dah consumed this drink for 6 months plus..memang sangat puas hati...and letak dalam makanan pun boleh..6 bulan makan baru brani promote..hihih

this drink ada 75 mineral. dulu selalu pening-pening penat lah letih sekarang semua tu dah kurang and almost takder..so, kalau you guys nak try boleh ler email me at qyla86@gmail.comprice RM128 postage?
FREE ... untuk bakal-bakal pengantin lelaki atau perempuan memang lah elok minum..
kurangkan stress and beri tenaga..hihi

0-80 jenis mineral termasuk Kalsium, Magnesium, Zink, Fosforus dan Besi. Ianya bersifat alkali dan mempunyai bacaan nilai PH sehingga 10.44. Bersifat anti-oksida dan mempunyai bacaan ORP pada paras -400mv. Tenaga Bio yg dapat mempercepatkan proses penghadaman. Mengawal PH badan dan memastikal badan sentiasa beralkali.
Meneutralkan toksin berasid tinggi dalam badan. Membaiki sistem penghadaman.

Merawat masalah kulit dan alahan. (sangat setuju,

resdung dah lama tak kena, no more bersin-bersin 

even dalam store yang berhabuk!)

WARNING!!
this one for married woman  reading.. :p

Period pain i teruk..dari dulu..but since makan ni 2 weeks before kahwin jugak Alhamdulillah makin kurang..
and lepas kahwin i experiment benda ni..i tak makan hari-hari as i used to be..makan and skip sehari 2..
sebab cakap bagus untuk perempuan yang dah kawin kan untuk keharmonian rumah tangga..apa-apa pun kita kena try dulu sebelum promote kat orang..hihih and it feel different..nak tau different macam mana you all kena lah rasa sendiri..untuk yang berkahwin sahaja yer..and en.suami pun memang galakkan sangat i makan Maharani ni..:)nak tau lebih-lebih boleh email yer..untuk anak-anak dara pun elok ler makan..sebab herba..:) RM65
qyla86@gmail.com


banyak kelebihan dia..

Menyelesaikan masalah haid tidak teratur dan semua masalah berkaitan haid.
Menyelesaikan maslah sengugut , keputihan dan kekuningan.
Merangsang Hormon Estrogen ,Progesteron dan Androgen(Hormon seks).
Menegangkan,memejalkan payu dara dan mencerahkan warna puting.
Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
Memberi kebahagian kepada pasangan.
Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
Menguatkan hati dan Buah Pinggang.
Mengimbangi tekanan darah.
Menyelesaikan masalah buasir kecil.
Melegakan asma (Lelah).
Menghilangkan jerawat.
Menaikkan seri muka dan badan.
Melancarkan peredaran darah.
Anti-bakteria(Sekitar faraj)

and ada jugak yang claim pregnant lepas amalkan ubat ini selama 4 bulan and pakai korset PB.. (tapi ni kuasa Allah jugak, kita hanya berusaha kan?) tu jer nk share kali ni..:) apa-apa boleh email ok? sharing is fun 









4 comments:

cha said...

serius ke u? i ni ada masalah period pain teruk. klau period confirm mc sbb tak boleh bangun tp i takutla nak try :(

Qyla Aqilah said...

Cha, ubat ni herba..bukan chemicals, so boleh try dulu...masa period jangan makan, kalau period pain jer makan..kalau you nak try, amik ler satu kotak dulu...dalam kotak tu ada 6 boxes kecil..makan sikit-sikit dulu..:) i Alhamdulillah memnag dulu nagis ler..sekarang, sakit biasa-biasa jer..:)

nurul harnani said...

email me nanie_nakata@yahoo.com utk barang yg rm1++ tu?

your friend, Nur Adlina said...

ada lagi ke benda ni kak?