About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, May 26, 2012

2 clueless men

Ada 2 orang laki ni..
depa nak kahwin..
nak kahwin dengan 2 orang kawan saya..

nak kahwin cepat...
bulan depan..
tapi satu apa tak buat lagi..
borang tak ambik, kursus kahwin tak pergi lagi, hantaran and mas kahwin tak tetap kan lagi..
kira satu apa pun tak buat lah..
yang depa dua orang buat hanyalah ajak kawan saya kahwin..
T_T

depa ingat kahwin ni senang ka bulan depan nak kahwin bulan ni semua boleh setel?
saya pulak yang kena berleter bagi pihak kawan-kawan perempuan saya..
and lagi haru nak kahwin bulan depan tapi tarikh and famili pun tak pi jumpa lagi..
macam mana ni..

too much tengok movie omputih kowt..
selalu kan movies ni depa skip the preparation part..
tau-tau ja dah bulih kahwin kan? 

3 comments:

Miss Ika said...

Steadynya diorang.
Kita yang lagi 3 bulan ni pon menggelabah badak gak even tinggal sket je nak setel. Huhu
Rasa macam tak cukup tangan kaki dah. Hehe

Qyla Aqilah said...

Miss Ika~tau takper...kesian dekat my freind..seriesly pelik..and yang my friend pun sama2 clueless jugak ler..hahah

norinaomar said...

kena betulkan balk niat nak kawen tu..mudahmudahan lancar n baik-baik jelah