About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, March 8, 2012

Punjabi suit untuk malam berinai!

4164 A OR B


4165 A OR B


4165 C


4177 A OR B


4177 C OR D

Hi all...

3 PCS SUIT : TOP/ BLOUSE/ PANTS/ LONG SKIRT & SHAWL

CUSTOM MADE

TOP, PANTS & SHAWL

GIVE US UR MEASUREMENT OR SIZE WE WILL STITCH ACCORDINGLY

*MATERIAL CAN BE MADE AS BAJU KURUNG TOO :)
2 MTR TOP/ 2 MTR LONG SKIRT & 2 MTR SHAWL


dah tak payah susah-susah nak hantar tailor..
sangat sesuai untuk dipakai pada malam berinai untuk kelainan and then bawak pakai pergi ofis pun boleh..:)
satu Malaysia kan??:D

very affordable price!!!
below RM200!!!

hurry and grab you piece right now!!!
for previous saree collection, please click HERE

email me at qyla86@gmail.com if u interested..

p/s: new saree soon Insyaallah..:)

4 comments:

norinaomar said...

macam boleh buat g sekolah kan Q?

Q said...

@noi~boleh sesangat lah..baju traditional diorang kan kita bulih pakai...:D

norinaomar said...

kena kumpul ongkos dulu baru beli...hehehe (alangkah bestnya kalau boleh bayar 4 kali,hahahaha)

Q said...

@noi~hahahah tu lah, kalau lah Q bulih byr kat supplier macam tu pun best!!!:D