About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, February 28, 2012

Home: kitchen

Kalau tengok kat Food chanel astro, suka sgt design kitchen depa tu..
kemas simple and complete!!!
and I love sangat kitchen yang microve, oven pastu ada fridge tu..
lebih kurang gini ler..
nampak tak?oven pastu fridge tu..
and ada small area kat my kitchen kalau nak buh design gini..minus sinki semua tu la..
kalau dimurahkan rezeki memang nak buat..tapi buat masa ni tak lah..
berangan ja mampu..hihihi


My small kitchen..
sekarang bnyk dah barang..ni masa mula-mula dulu..hihi
nanti dah complete kitchen baru nk letak gmbr..bukan untuk menunjuk, tapi kot-kot lah jadi inspirasi sapa-sapa hihih..can't wait nak pergi IKEA!!!

3 comments:

cik enul said...

cantek la finishing cabinet u tuh..!

cha said...

jelesnya. i rumah sewa lg so tak bolehla nk buat kitchen dapur lg huwaa sedih. cantik la your kitchen. baru ada semnagt nak masak kan :D

Fainie said...

tak sabar nk ada kc sndiri..asik dok survey org punye jek..lmbt btul dpt kunci umah..(",)