About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, November 13, 2011

Things I forgot on my wedding day..:p

1. signage
ada dalam komputer..tak dan print..
apa tah lagi nak laminate dan tampal kat tiang-tiang bertuah di jalan raya..hahah
masa ni lah map pada kad kahwin tu harap2 berguna sangat..huhuhuhu

2. kereta pengantin
seriously..tak dak dalam list pun..sebab ingat mula-mula turun dari bilik hotel jer..hahah terima kasih ler BFF Yani sebab bagi pinjam kereta dia..dia plak jadi driver saya..haha

3. Pengapit
boleh tak?
so, agak huru hara and end up tak dak pengapit pun untuk 2 2 pengantin..abang saya dah ready pengapit..for me, i forgot pengapit untuk mr.husband..huhuhu and kipas pengantin pun tak dak...nak kipas apanya dalam dewan tu ekon sejuk gedik dah..:p
 TAMBAH LAGI SATU!!

Doorgift masa akad nikah..huhuhu thanks Kina sebab btau dalam komen, Q pun lupa..hahha


tu jer lah..my mistake..huhuhu
korang-korang jangan lupa pulak..:)

3 comments:

iedayah said...

wuuu..bl pk2 blk mmg rs nk putar masa ke blkg smule kn dear..hehehe

K.I.N.A said...

hehe..masa kina boleh x lupa nak bagi doorgift masa nikah.org dah majoriti balik baru teringat..:P..kelakar..

lind said...

hehe risau gak kkalo ada yg terlepas nii. tapi tu benda biasa kott. takn aa yg perfect.. wuuu doakan aku melepasinya dengan selamatt heeh