About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, November 8, 2011

Review: Make up Nikah and Resepsi

untuk mekap nikah, saya amik Senior saya masa sekolah dulu..
and i booked her hampir 10 bulan awal kot..
I LOVE her touch to the max!!!:D

 from her phone camera..
aka tu letak lipstick laaaaaaaaasssst sekali..hihih
ni ada lighting sikit..

ni FB beliau..based di Ipoh..bayar lebih sikit bawa beliau ke Penang..
Beliau ada butik sendiri...nama Karya Cinta...:)

untuk mekap sanding, sponsored by Putree Bridal..
touched by Misrozie..:)

mula-mula rasa macam over sikit..
tapi bila dah masuk dewan semua orang kata ok sebab majlis kat dewan kan..
lighting tu yang penting..
and then my friend cakap kalau mekap asyik natural jer tak naik seri pengantin tu..
tapi mekap ni tahan sampai petang kowt..
takder pecah-pecah ker apa..
and smooth jer my face..:) 
I lOVE it too..hihihi


and thanks mucho to Kak Rozie, sebab tolong buatkan tudung tu last minute..ahahaha

ok semua..
Selamat Hari Raya Haji!
entri Raya is next!:D

2 comments:

dhiera said...

cantik la mekap dia~

LisaLisut said...

mekap sanding lawa :D