About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, October 3, 2011

Tengok tarikh di kad betul-betul!

Pada hari sabtu yang lalu, saya berkobar-kobar untuk pergi ke kenduri kawan kami (En.tunang and me) semasa sama-sama belajar di Terengganu dulu..
depa dorang ni couple lebih kurang sama ngan kitorang ler..
bezanya, depa dorang satu course dengan En.Tunang tapi saya ni course lain..

Walaupun berkobar-kobar tapi kami gerak lambat dari Penang..
penat sangat menyiapkan miniature perfume tempahan customer pada malam sebelumnya..
untuk keterangan lanjut boleh email saya atau tinggalkan komen..
ceh, sempat promote kan?hihihi
marketing nie..hihi

Kad kahwin pasangan terbabit telah saya terima..
buka pun tak...saya dengan confident ingat bahawa pengantin perempuan beritahu mereka akan mengawan mengahwinkan diri pada 1 OKTOBER 2011..
kad tu tak pandang dan tak baca..tengok map aje yer cik-cik dan puan-puan sekalian..

Rezeki menyiapkan perfume punya pasal..
kami sampai ke 'majlis kenduri' pukul 4..
tapi...
TIADA ORANG, MEJA SEMUA KEMAS DAN CANTIK..
saya pelik!!
silap rumahkah?
ikut map betul dah!!
di tempat kejadian..

makanya En.Tunang asked me untuk tengok tarikh kat kad..
2 OKTOBER 2011..
sekian..nasib tak kena marah..ahaha tapi malu gila kowt!!

then I asked En.Tunang untuk call the groom..
kot-kot ada akad nikah ker..
memang kalau nak pergi esoknyer tak lah, sebab baju tak bawak..
and memang akan kantoi habis sebab pakai baju kurung hari bukan kenduri kan?
Luckily, akad nikah pukul 5 petang tu..hihi
tersenyum lebar ler saya..
but still, jadi tetamu tak di undang...kihkihkih

jom layan gambar..
memang semua cantik and makan sedap..
seriously..

 En.Tunang tolong pakaikan sampin pengantin laki..
kitorang ikut rombongan pengantin laki ler..hihi
nak p umah pengantin pompuan segan dah!hahaha
 masa tengah dengar khutbah..
 seriously. I love her outfit and everything..simple jer..
 berdebar saat nak dinikahkan..
 SAH!and tengok pelamin tu..cantik kan??
simple yet stunning!
gambar wajib!
 the happy newlywed..:D
and this one gambar rombongan lelaki yang sangat meriah!:D

penagjaran untuk saya, peringatan untuk semua!hihi
tarikh kenduri saya 29 Oktober tau?:)



5 comments:

norinaomar said...

trust me..datang masa nikah lagi best sebab konfem tuan rumah akan layan baikkk punya.
p/s: Q,kad saya bagi awak dah sampai ke belum ekk..saya risau kalau tak sampai sebab dalam tu ada sesuatu.kalau dah sampai sms/PM saya boleh?

tqahmisdar said...

kelakar betul..hehe... sib baik tak kena patah balik..hehe

ni@ @in said...

nasib baik ade mjlis akad nikah hari tu..hehehhe

Q said...

~Noi~memang pun, tapi bila jadi tetamu tak diundang?kihkihkih really?nanti i cek with my mum ok?dah dpt Q mesej..:)

~tqahmisdar~tu lah akibat over confident..hiihih

~ni@_@ain~ rezeki..hihi

miss Z said...

eh...... bride tu name die husna ke?? if yes, then she's my senior. hehe... tp xdpt attend wedding die. huhu...