About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, October 26, 2011

Mandi bunga.. :)

Hi kesayangan semua..
thanks for all the support u girls gave me..
it meant a lot to me..
seriously, A LOT!!!

due to super stress last night, I almost forgot ada appointment untuk urut pengantin, scrub, and mandi bunga..
sangat letih and terus terlelap sekejap even makcik tu urut kuat gila!!
dia dah raba satu badan T_T but...
I feel so fresh!!!
and the mandi bunga part is the best!

makcik tu pesan:
"selalu dengar orang cakap mandi bunga ni buang sial lah, nak bagi cepat jodoh lah..salah tu..
mandi bunga ni kalau bagi pengantin naik seri..kalau lepas kahwin tu, amalkan mandi bunga dengan suami  seminggu sekali..untuk kebaikan mental dan emosi..selalu mandi bunga ni akan buat rasa relax..amik bunga 7 jenis, buh dalam baldi and mandi..jangan lupa salawat.."

cubalah..masa 1st time air mandi bunga tu kena my body, terus rasa ringan sangat badan..
ilang stress semua..:) 
2 days to go...


5 comments:

Cik Zimie said...

eh pejam celik je.lagi 2 hari?woowowo kalau i neves gila dah.hihi best pulak dengar u mandi bunga.ada org urut2 badan.urgh i also need a spa right now.kalau boleh la.heh

btw goodluck dear.congrats ye!!:)

norinaomar said...

Alhamdulillah...Q dah okay yeay!
saya rasa saya pun perlukan mandi bunga lah Q..rasa stress dengan hal sekolah..tiap hari depressed

kAseh Mir'Ha said...

Wauuuu... Sy suka mandi2 ni. Kihkihkih

lind said...

q. pi mandi kat mana tu? any suggestion?

Q said...

Cik Zimie~yup, sila pergi..mmg sgt memerlukan..serius..hihihi thanks!!

Noi~kalau ada baik pergi, tapi yg penting biar selawat tu kena ada..jgn p baca jampi serapah plak sudah..hahaha

Kaseh Mirha~YUP!!:D

Lind~kat area bertam, hang mau??aku bg voucher 10% off!