About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, October 19, 2011

Kek Kahwin: Moist Choc jer..

With strawberries!
and cupcake moist choc (ada ker?ahahah)


macam ni lah kot nanti..
kot..tiada gmbr dari tukang buat kek..
ilustrasi bayangan semata-mata..ahahaha
bawah tu cuppies cake..

teringin kek fondant, tapi pikir nak bg orang mkn..
kang cantik-cantik sangat sayang plak nak makan kan?
ahahhaha 
alasan lame I know

apa-apa pun kek ni ditempah khas dari Restoran Asiatica di Kepala Batas..
one of the restaurant yang guna full organic product dan dijamin halal..
most of the ingredients are from saudi..
tengok lah nnt rasanya macam mana..

B2B yang bakal hadir, please stay sat sampai potong kek k..
nak bagi hampa makan and sila komen dengan ikhlas..
kalau sedap promote ler..ahahah

secara jujurnya, saya tak tau lah masa bila nak potong kek..
memang nak bagi orang makan..
aturcara tak buat lagi..huhuhu

9 hari jer lagi..
lambatnya rasa..
tak sabar nak pakai inai..
tiba-tiba...hahaha 

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ya Allah,sedapnye...
nyum3...

Fariza said...

boleh je. lg ok tau. budak2 suka. fariza suka beli kek yg mana ramai suka mkn. bg habis. hik3. mcm fondant mmg manis. org tua mana nk makan.

A.N.A said...

lala pn nk kek mcm nie..

cik_azie said...

ok sanggup tunggu...

LisaLisut said...

eh biar betik lg 9 hari?????? ur kad dh smpai ye.apparently i'm not coming la babe.sorry k. thanks for the invitation.i simpan kad u dlm album.hehe.tak dpt merasa kesedapan kek mu itu.sobs

lind said...

ehh nak tunggu la gak sebab nak makan kek hahaha

Hunny Kitty said...

sangat mengiurkan!