About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, October 10, 2011

Doa mandi junub soalan wajib dalam interview..UPDATE




korang dah hafal??
hahahah 

jangan duk hafal yang ni jer!!



nervous nie...huhuhu 
doakan semuanya senang dan lancar or tak pyh interview pun takper..:p

***********************************

hupdate..

Ustaz baik, tapi gua nervous!huhuhu
duk ingat haid nifas ja..hahaha
soalan yang tak dijangka keluar..

soalan yang dia tanya:

1) Bilakah kita yang dikatakan dalam keadaan hadas besar?
2) Masa mana yang tak boleh bersetubuh?
3) aurat lelaki dan perempuan?

and yeah...masa dia suruh istighfar..

saya just

astaghfirullahalazim..astaghfirullahalazim..astaghfirullahalazim..

hahahah nervous weh...

ustaz tu gelak ja..dia cakap panjang lagi ler..tu yang pendek jer..

sekian..

10 comments:

norinaomar said...

Q belum interview lagi ke?
masa saya haritu dia suruh mengucap,then baca doa apa entah.Lepas tu dia tanya sekolah agama sampai mana (kat johor ada skolah agama petang yang wajib tu),saya cakap sampai darjah khas,terus dia tanda lulus semua hehehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

haah,soklan wajib
tp hr tue die x tny niat pon
hehehe

LisaLisut said...

hahahah ptt la husben i aritu ckp dia hafal doa mandi junub.igtkan gurau.pdhal tok kadi tak tye pn psl tu.haha

Q said...

Noi~OMG tak aci!!!ahahah Q dia tnya semua plak tu!

Ekin~Q pun dia tak tanya plak..

Lisa~ur husben bernasib baik...hahah

lind said...

nasib baik ustaz tu gelak ja haha. kalo dia suruh carik gak ayat yg panjang tu naya haha.

eh kena pej agama kepala batas ke? tunang aku kena sana gak. lebih 10 soklan kot kena haha. area spu mmg ada soklan wajib diboldkann

nebes gak ni. bila nak pi interview ntah

Q said...

Lind~dia tolong baca ayat pnjg tu..ahahah

yup, kat pejabat agama kepala batas...memnag soalan wajib diboldkan, solan sunat muakad tu berlambak jugak kowt!!hahhaa

p cepat..dapat ustaz yusof best..hahah dia relax ja..:)

lind said...

oh aku bukan area spu. kena area spt. jumpa ustaz shamsudin. mintak2 la dia sportingg hhehe

Mai Sakurada said...

salam... tumpang tanya. interview ni waktu bila yer??? waktu submit borang ker?? sebab saya takde pun kena interview semua ni.. ker ikut negeri?? sbb saya kawen kat selangor...

Q said...

Mai sakurada~ wslm..Interview ni kat negeri Pulau Pinang wajib, negeri lain saya tak pasti..YUp, kena interview masa submit borang complete (sekali dengan kebenaran dari pihak lelaki)..dah interview and pass baru leh dapat kebenaran nikah untuk perempuan..hihi maybe takder kot untuk negeri selangor..dengarnya, Perak baru nak start buat cenggini.:)

Kisah Hati said...

Ooo ada interview ek? Huuu... hari tu masa nak sign and submit borang risau gak... ada ke interview... alhamdulillah tak de tanya apa pun. ikut negeri kut ye? Kak Ana kat KL and future hb kat putrajaya. Rasanya dia pun tak de kena interview.