About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, October 24, 2011

B2B akad nikah: Puan Azie!


So, last weekend pergi majlis akad nikah Cik Azie di Sungai Kob, Kulim..

 The map..simple tapi sampai jugak kami!hihihi
Majlis akd nikah ni kat masjid..and the best thing is masjid ni ada dewan nikah..kan Azie?
tak semua masjid ada selalu akad nikah dalam masjid..
kat Penang ni tak tahu kat masjid mana yang ada dewan untk akad nikah...
kalau period ka apa ka semua kan senag jer nak masuk..hihi
 The gorgeous Bride!
Suka sangat mekap beliau..simple jer..
to tell the truth, majlis akad nikah simple macam ni would be everybody dream..
sebab betul2 fokus pada majlis tu..
hantaran semua tak ada, just mas kahwin and pemberian cincin gelang semua tu..
cik azie cakap hantarn masa kenduri nanti...
senang kan???
 The groom..
 With her cousin, Kak Lala..beliau buat apam polka dot tau!:D
 The simple beading..macam kain sari pun ada...
Menepek kat situ sebab cik azie suh bagi balance..hihih sebab kan cik azie btau tema coklat gold, tapi tak ada baju, i wore oren...adik beradik coklat gold.....T_T
 Ha, masa ni nervous kot..kena interview soklan susah!
depa tanya apa maksud dalam istighfar tu..hamik..
solan bocor kat Penang pun tak ada soalan macam tu...huhu
i nervous jugak kat situ..ahahaha
 Penagntin lelaki kena interview...:)
 Tiba-tiba sah!:D
gambar masa tgh akad tak ada sebab en.tunang pegang kamera and tiba-tiba ada kol kena jawab..huhuh
 Mas kahwin dalam frame..
 cakap timer kasih..ahahah
 Barang kemas..
 CANTIK GELANG BELIAU KAN???:D
 Wang hantaran..
 Cincin untuk lelaki..
 Masa cium dah tak ada orang dah..hihihi
gambar wajib..ahahah

simple kan?
ni baru betui akad nikah..
:D

ada majlis kat makan kat rumah azie, tapi kitorang tak pergi sebab nak pergi tukar cadar kat Parkson..
salah size!huhuhu and dah lebih tarikh untuk tukar..
alhamdulillah, dapat tukar walaupun lewat...

Puan Azie, congrats ok!!!
and ur husband is so nice!hhihihi sembang macam dah kenal lama pulak..
see u this week..
:P

3 comments:

K.I.N.A said...

wah..siap kena soal tu..susah plak tu..syukur masa kina xd soklan2..cuak..

nida-razak said...

erk...ada inteview? cuak...heheh...biasanya laki je kena..huhu

cik_azie said...

thanks 4 coming.. laki aku mmg mcm 2 weh. ramah tlebey hehe