About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 11, 2011

Pre-wed teaser is here!!!


Finally!!
susah tau nak dapat shot ni..
sebab ramai sangat pasangan-pasangan emas yang berebut-rebut nak duk kat seat ni..
kitorang pun pasangan emas jugak :p


IT'S WORTH THE WAITING!

ngeh ngeh ngeh...

Thanks Shereen Zahiran!!!:D

nota kaki:ada gmbr gedix..saya malu..haha

12 comments:

Fatin Fairuz said...

comel....best2..=)

Sfarlina said...

Wahh sweetnye pic kt seat tu.. suka backgroundnya..cntik!

Gadis said...

siyes mmg cantik..=)

norinaomar said...

heheh Q,I dah jeling-jeling kat u punya FB,tapi tak sempat lagi nak klik-klik kat situ sebab tak sempat...
awesome!!

hayati hashim said...

salam..pokok tu kt mana tu... cantik nya... nk jugak seat tu..

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

~ NANA ~ said...

wahhhh comel la! tp nmpk baju tunang u berpeluh...msti pns kn time tu? hehe

malynd_anggun said...

cantek nye gambar..
i loike~
buh la gamba gedix tuh...kami nak tgk jge..bolelah menggedik sama2..heheh

Q said...

Fatin Fairuz~OP tu pon pernah cakap comel..hihi

Sfarlina~jenuh tau kitorang tunggu..berebut2 orang nak duk jer bawah pokok tu..hihi

Gadis~thanks dear~

Noi~klik ler apa yg ptt bila sempat..hihih

Hayati hashim~kat kebung Bunga, penang jer..

ekin~thanks!:D

Nana~aah..sat panas sat hujan..sian dia..hihi pastu angkat barang lagi..hihi

malynd~Malu!hahaha click kat link tu ada lah gmbr gedix tu..ngeheheh

nida-razak said...

q..cantik la gambar..nk tgk lag..hehe

Alia.A said...

alahai comelnye Q!!! :) nak lagi pls. hehehe.

Q said...

Nida-razak~Op baru update 3..hihi

Alia.A~ thanks..sabar-sabar...Q pon geram tgk gmbr2 ni..bajet..hahah