About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 4, 2011

Bridesmaid #2

susah rupanya nak bagi tugas kat bridesmaid..haha
dah list a few but still tak sure is it really necessary?
I focus more on Akad Nikah day..
kenduri day, after akad nikah kita bincang yer lovelies..haha


4. Aufa darling. Dia ni budak architecture. Dia lukis punya lah cantik. Dia pakai tudung tak iron pun nampak macam iron..hihi dia ni kreatip orangnya. dulu masa hantaran tunang, dia lah yang generate idea. Nak harapkan aku memang tak siaplah hantaran tu. hahah Memandangkan dia ni jenis tangan berseni, so bagi tugas seni-seni jugak kat dia. Apa yang tak kena pada hantaran and pelamin semua kat mata dia, I bagi dia permission untuk edit apa-apa yang patut. So, berat skit lah kerja dia. She have to be around all the time lah. Dia cerewet, I pon cerewet jugak..hihi

5. Penjaga hantaran I, Yaya
so, this so-bising-yet-adorable girl will be my hantaran guardian. Since she is so particular and details, I think it the best job for her. She has to make sure all hantaran terjaga and safe. So all matter regarding hantaran i'll leave it to her jer lah..tak nak pening-pening.

6. Penjaga hantaran II, Fatin baby
She is my baby and always be..:) dia ni pun particular sangat. Pernah nangis sebab orang buat kerja tak betul tapi dia takut nak marah. haha and she'll be helping Yaya jaga hantaran.Pernah buat kerja ni masa tunang haritu..hihi


SAYA RINDU MEREKA SEMUA!

2 comments:

aufa's craps and scrapes said...

qyla, rindu jugak! haha. anyways, aku x jahit lg bju. tailor aku suma dh xdak. sdeh gla. last resort mcm nk jahit sndiri ja. haha!

Q said...

Hish, kalau tak dak tailor awat tak habaq awai2?meh buat kat tailor aku lah.ikutlah pesyen mana hang nak..bila nak buka posa sama??hang ni macam duk obersi payah sgt nak jumpa!hahah