About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 14, 2011

Remeh: kasut nikah~

Sat, hampa rasa tak benda ni remeh?
nak cari kasut nak match dengan semua baju kan..
bajet lagi kan..
seriyesly saya rasa remeh k!
dah lah remeh pastu cari plak tak jumpa!
dah jumpa plak harga mahai nak mampuih!
tidakkkkkkkkkkkkk~~~~~~~~~~

nak beli online plak tak berani sebabnya, kakiku bukan lah seperti kaki model yang pakai semua cantik..
kembang di depan...kena cari yang tutup kat depan atau half covered..
tapi saya bersyukur saya ada kaki...yang berkenan di hati semua kat gambaq google ja..






hampa ada jumpa kat mana-mana dak?
yang murah dan berkualiti..?
hihi
yeah, I know, mesti hampa cakap saya tak berpijak di bumi yang nyata kan?:p

nota kaki: saya suka p salon!

9 comments:

norinaomar said...

saya punya misi sama macam Q lah..tapi gagal even dah tawaf jusco tebrau n midvalley..then terus malas nak pikir haha

e k i n ♥ y u s r i said...

tiga2 cantik
suke

Fariza said...

:)
kasut cntik2.

LisaLisut said...

agree with u 100% heheh. doesnt have to be matching pn i rasa.yg penting price quality and comfy.sekian tq ;p

veesakura said...

hehe. mujur my mission pasal kasut dah setel. try la g tempah kat gavy, ramai b2b p buat dengan dia. ataupon try g charles n keith. banyak gak kasut dia lawa2 n sedap pakai plak tu. hehehe

iedchan said...

kasut last tu sgt cantik..hehe..sesuai tuk kawen..:P

A.N.A said...

Q:dh try p tengok kt opera kt jusco perda?

Q said...

B2B semua~thank u olls~

A.N.A; belum berkesempatan lagi...ada sale ker?hihihi thanks!

A.N.A said...

x silap mega sale start 15 jun until 31 august rasanyer..