About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, May 16, 2011

Contest "PERKAHWINAN IDAMAN by Amiraismira": tagged by Fatin Fairuz


as tagged..
I tak tahu apa-apa pon to be honest lah...
layan jer ni...hihi

Ikut-ikut kan...
I ada satu jer wedding dream...
nak buat kat sini...
seharian...hihi

pertama kali tengok memang dah jatuh cinta sesangat..
yer lah, kitorang kenal pon mula-mula kat tepi laut...
nak la raikan cinta kat tepi laut jugak...
chewah...
ada jugak hasrat mula-mula nak buat, tapi jauh sangat dari rumah..
huhuhu
quotation semua dah mintak hokey..:p
Penang banyak hotel tepi pantai...
tunjuk kat mommy pon dia suka..
tapi tak ada rezeki...

kalau bab hantaran plak..
Arma is the best lah!


simple jer...
tapi bermakna..
what about yours?

7 comments:

LisaLisut said...

best la org penang.sbb dkt n byk hotel tepi pantai.mcm kawan aritu dia buat kat Lonepine Hotel.beach wedding.hehe.guest 200org je.

Q said...

tu lah Lisa..tapi tak kesampaian...anak Q nanti lah kot..hahha

~ NANA ~ said...

wahhhh sgt best okey ur wedding dream

Q said...

Nana~simple2 ajer...:)

norinaomar said...

harus menyimpan sejak umurnya sehari ni..pastu habaq kat anak,ni duit tabung hang ni mak simpan sok hang kawen boleh buat wedding beach,sebab mak teringin betoi..aci tak?

sfarlina said...

setuju dgn simple tapi bermakna~! :) da follow u..hit me back beb :D
http://sfarlina.blogspot.com

Q said...

Hai Noi~nak kena habaq gak kat bapaknyer nanti..hahahaha aci lah gtu...:P

Sfarlina~thanks dear..will do!!:)