About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, September 24, 2010

W-day prep: save the date...err...




ok..kenapa tak pernah baca susahnya nak decide tarikh kawin??
sape2 boleh tolong jawab??
omaigod..
nyaris nak meletup tadi nak decide tarikh nak kawen!!!
sebab pk nak kawen lah kena cool down balik...
kalau tak sampai tahun depan pon tak decide-decide g..huhuhu

mana nak fikir cuti,
bajet,
bila nak shoping...
sekarang sangat kagum dengan mereka-mereka yang telah selamat mendecide tarikh kawen...
salute u girls!!!

Alhamdulillah...akhirnyer ader 3 tarikh yang telah dishortlistkan tunggu my dad decide untuk belah perempuan..
belah lelaki dah decide tunggu nak beli tiket flight ajer...
once belah perempuan decide, then pihak lelaki pon nak beli tiket flight jugak..

did i mentioned en.tunang Sarawakian??
October or November, and December...
wish me luck!!!


nota kaki: Gelang dah selamat beli!!!yeay..one down...13 more to go...aiyoo...

8 comments:

macemellow said...

hai dear! i baru jumpe blog u! excited~ hehehe. sebab bakal suami kite same (bukan orang yang same,mind my language)hahaha. tp same orang sarawak! urs sarawak kat mane?

Q said...

Hi Macemellow...
thanks..hihih sarawak kat Kuching..area batu kawa..u?? terkejut i mula2 baca ayat u...pegang fon dah nak kol en.tunang..hahahah

macemellow said...

hahaha. cian u.. sori ayat gempak sket, tu pn dh bace balik bru msuk yg dlm kurungan tu sbb bunyik lain mcm.. hohoho. i kat miri dear.. u kawen bulan brp ek? i duk la cr wedding tickers u x jumpe.. u x letak or i x nmpak ek? huhuhu.

Q said...

luruh jantung sekejap..hahah i kawen target hujung tahun depan..tengah cari tarikh ler..tu yang i tak letak lagi wedding ticker tu..hihih i dah nampak wedding ticker u..u kawen bulan 3 lah kan??u list detail tau..i harap kat u jer nie..hihihi

macemellow said...

hehe. insyaAllah boleh.. jemput ah dtg nnt bulan 3 kt ganu.. rmai sedara mara si dia dtg.. kot la tunang u windu nk jumpe org srwak.. hehehe. :) u org mane ni? stay mane?

Q said...

Ganu belah mana??Kami dulu study kat ganu..jumpa kat ganu lah...I orang penang..now study kat Penang..hihi

macemellow said...

ganu kat dungun.. ehhhh same la.. i pun study kt KTganu dulu, jumpe dgn dia mase same amek diploma kat sane.. wohoho.. sejarah cm lebih kurang je.. hehehe.

norinaomar said...

hai Q..memang betullah your tunang tu kawan lama saya masa kat UPM..
bila tarikh kenduri?saya harap dapat number kontek kalian berdua..pun nak menjemput kenduri tapi lambat lagi 20 November 2011..
Insya Allah kalau tak dapat datang kenduri korang,hadiahnya akan sampai sebagai tanda ingatan..semoga dipermudahkan segala urusan ye..
mintak tinggalkan no phone korang (Yours and Cun(masa kat UPM panggil dia Cun) punya number phone eh kat emel saya..