About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 23, 2010

Beliau yang excited

Yup, mR.fiancee is the one who is very excited and already start with check list segala di dalam diari..
while me browsing dan mencatat segalnya di dalam otak sahaja...malas nak tulis
hihihihihi
Mengenali beliau sebagai seorang yang sangat suka merancang dengan teliti,
saya kena akur jer dulu ngn checklist beliau dan hanya akan mengedit apa-apa yang patut mengikut keperluan dan citarasa.....
apa-apa pon, persiapan akan mula dibuat selepas raya..
mula dengan cari tarikh!!!

nota kaki: Alhamdulillah,now he is start preparing untuk menjadi ketua keluarga..mendalami ilmu yang sepatutnya untuk membimbing bakal isteri yang degil ini..terima kasih Sayang..:) 

5 comments:

mysarah said...

so sweet ;)

jarang sangat kita dgr guys yg buat all those checklists. biasanya kita pmpuan ni la yang pening duk perah otak nak make sure everything fall into places. u r lucky girl =))

nani said...

hehe. suka dengan guys yang pandai merancang and conscious about things. mesti seorang yang sgt teliti. ngehehehe :)

Q said...

Mysarah: sweet lah jugak..hihih tapi pening kena mengupdate selalu kat dier..hihihi thanks!!!

nani: sometimes it can be annoyed tu...hahahah but annoyed tu lah yang i sayang..:)

Lala said...

ngee! kelakar. ur fiancee macam en shahril lala. buku list lala tu dia conteng-conteng and pangkah-pangkah mana yang dia tak setuju. haha

dan perasaan annoyed tu yang sayang tu, tepat sekali!hehe i can feel it too!

p/s: nice to know u!

Q said...

lala, nice knowing u too...takper, bg dier conteng, at the end selalu nyer pendapat kita jugak dier tanya...give and take!!!hihihi